Els equips de Salut Mental formen part de la Xarxa de Salut Mental Pública Concertada pel CatSalut. El Servei desenvolupa un conjunt de programes assistencials, així com una extensa tasca de Formació i Docència, implementant projectes d'avaluació i recerca aplicada.


El Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil engloba 5 programes adreçats a infants i joves i a les seves famílies amb l'objectiu d'aconseguir una millora clínica i un desenvolupament en l'esfera emocional i cognitiva.


En el marc de l'assistència sanitària pública disposem de 3 programes de Salut Mental d'Adults a nivell individual, grupal i familiar.


Actualment disposem de 2 programes adreçats a col·lectius en risc d'exclusió. Un dedicat a l'altenció a les persones immigrants i l'altre, adreçat a persones sense sostre i amb un trastorn mental.

 • Programa de Seguiment per a Persones Sense Sostre →
 • Servei d'Atenció Psicopatològica i Psicosocial a Immigrants i Refugiats →

 • El Servei de Salut Mental desplega alguns programes específics que promouen la millora de la salut mental amb estratègies diverses adaptades a les característiques pròpies de cada col·lectiu. En aquest sentit, fem tractaments grupals adreçats als adolescents i a les famílies.

  • Sport Jove: Servei de socialització i integració pels joves a partir de l'esport
  • Programa T'escolto: Prevenció telefònica als joves
  • Famílies EAIA: Famílies
  • Programa d'atenció als menors de 14 anys infractors  Cap del Servei de Salut Mental

  Dr. David Clusa
  Mail: dclusa@pereclaver.org
  Atenció telefònica:
  Tel. 93 324 88 91 Fax 93 442 74 31

  Enllaços d'interès

  Subscriu-te  al Sentits

    +info
  Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
  Nom
  Cognom
  Email

  Accepto la política de protecció de dades