Unitat d'Electromiografies

L'electromiografia és l'estudi electrofisiològic del sistema neuromuscular que complementa l'anàlisi clínica neurològica. Aquesta exploració es dissenya de forma individualitzada en funció del historial i de l'exploració neurològica.

Activitat assistencial

El Servei d'EMG de la FHSPC està integrat per 6 metges especialistes més personal d'infermeria i disposa de 6 aparells electromiògrafs per fer les corresponents exploracions.

El servei atent majoritàriament a pacients ambulatoris que provenen de l'atenció primària però també és cada cop més important l'assistència que es realitza per diversos centres de la XHUP. Cal destacar en aquest sentit els acords de col·laboració que fan que la Institució realitzi els EMG dels següents hospitals de la XHUP: Hospital de Sant Celoni, Hospital de Terrassa i Hospital Creu Roja dos de maig de Barcelona.

Globalment doncs el servei realitza més de 12.000 exploracions anuals, sent el principal proveïdor de l'ICS per aquesta prova i un dels centres de Catalunya que més exploracions duu a terme.

Cap de Servei

Dr. Jaume Valls
jvalls@fhspereclaver.org

Contacte

C. Vila i Vilà 16,
08004 Barcelona
emg@fhspereclaver.org

Horari assistencial

Dilluns a dijous de 9h a 19h
Divendres de 9h a 15h

Atenció telefònica

Tel. 93 442 39 03
Dilluns a dijous de 8h a 20h
Divendres de 8h a 14h

Programació de visites

Tel. 93 442 39 02
Dilluns a dijous de 8h a 16h
Divendres de 8h a 14h

Enllaços d'interès


Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades