logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria 2013

Servei d'Odontologia

La Clínica Dental privada de Sant Pere Claver es va crear l'any 1998 amb l'objectiu de donar cobertura odontològica als veïns/es del barri del Poble Sec. Des de fa un any la Clínica ha experimentat una profunda transformació que ha permès modernitzar, renovar i ampliar les nostres instal·lacions i oferir, als nostres pacients, un millor servei.

Durant el 2013, la clínica ha experimentat un important creixement que ha permet oferir cobertura odontològica a 2.176 pacients, realitzant un total de 3.469 visites (consultar gràfiques del servei).

Fets destacats del servei

Un altre fet destacat ha estat la digitalització de la radiologia millorant la qualitat d'imatge dels scans i reduint el temps d'exposició a la radicació a una desena part. D'acord amb la nova política de medi ambient hem aconseguit reduït els residus del revelat.

També incorporat nou utillatges, concretament un dispositiu tecnològic mòbil que ens permet fer fotografies intraorals per mostrar i conscienciar als nostres pacients de les seves patologies bucals.

Un any més, el Servei d'Odontologia ha superat l'Auditoria de la ISO 9001:2008.

Nous tractaments. La clínica ofereix serveis d'ortodòncia invisible, implantologia, cirurgia maxilofacial, pròtesis, estètica dental, endodòncia i higiene dental. També destaca la seva cobertura adreçada a entitats sense ànim de lucre amb dos programes pioners a Catalunya: el Servei d'Atenció a Persones amb Discapacitat (APD) i el Servei d'Atenció a Persones Immigrants (API).

Contacte la Clínica Dental

C. Vila i Vilà 16
08004 Barcelona.
Tel: 93 443 12 00
Fax: 93 329 76 36
info@spcsalut.org
[Com arribar]

Enllaços d'interès


© Sant Pere Claver 2014  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com