logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria 2013

Servei de Cardiologia i Neurofisiologia Clínica

Des de fa 20 anys, el Servei de Proves Complementàries de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària s'ha compromès amb la realització d’Electromiografies, Proves d'Esforç (Ergos), Holters i Campimetries de forma eficaç, ràpida i de qualitat.

Aquestes unitats diagnòstiques han anat creixent de forma lineal, i han experimentat un important creixement tan pel que fa al nombre de malalts explorats com pel nombre de metges i aparells tècnics que disposem.

Recentment, hem anat incorporant noves tecnologies digitals i informàtiques en els seus equipaments per tal d'adaptar les noves demandes al millor servei, oferint el màxim rendiment clínic en l'exploració realitzada. Gràcies a aquesta inversió en equipaments, les llistes d'espera s'han reduït i el servei funciona de forma automatitzada i àgil.

Cal destacar que fruit als avenços tecnològics els resultats de les proves s’envien diàriament en suport digitalitzat als metges de capçalera que les havien sol·licitat. També gràcies a la tecnologia actual d'aquests serveis, en molt casos, els pacients poden ser explorats en la seva àrea bàsica o en l'hospital de referència, evitant d'aquesta manera, desplaçaments innecessaris.

Fets destacats

El servei en xifres

Durant el 2013, el servei d'EMG de Sant Pere Claver va realitzar 17.921 proves, distribuïdes entre els centres de l'Hospital de Vilafranca del Penedès, Hospital General de Terrassa i la seu central de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària.

El servei de cardiologia va realitzar 2.394 Holters, 116 dels quals procedien de l'Hospital de Verge de la Cinta i la resta de la seu central de la Fundació. També es van realitzar un total de 1.872 Ergometries (consulta les gràfiques del servei).

© Sant Pere Claver 2014  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com