logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria 2013

Benvinguda

Benvinguts a la Memòria 2013 de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, entitat privada sense afany de lucre amb vocació i finançament públic, creada l'any 1948. Conjuntament amb la Fundació Tutelar Lluís Artigues i Sant Pere Claver – Fundació de Serveis Socials integren el Grup Sant Pere Claver, conjunt d’entitats amb compromís socials i amb un origen fundacional comú.

La Fundació Sanitària ha realitzat aquest any un total de 110.000 visites anuals i compta amb 154 professionals de diferents disciplines multidisciplinars que treballen en més de 30 programes especialitzats i 5 equipaments en el nostre territori de referència. En l’àmbit de la nostra Responsabilitat Social Corporativa (RSC) ha estat també important la certificació d’EMAS (sistema comunitari europeu de gestió i auditoria ambiental) de l’equipament principal de la fundació i a la vegada seu social.

L’any 2013, hem anat desplegant diferents accions en coherència al nostre Pla Estratègic 2012-15 compartit amb la resta d’entitats que integren el Grup Sant Pere Claver. Globalment la nostra institució remarca la voluntat de consolidar nous serveis en un context econòmic i social molt complex i exigent. La concreció més visible i de futur en aquest sentit ha estat l’inici de les obres de Cal Muns, equipament polivalent de salut, serveis i residencials al barri de la Bordeta.

Les creixents necessitats sanitàries i socials de la societat, i especialment per aquells col·lectius més vulnerables pels quals treballem, suposa temps i reptes molt exigents per tots plegats els quals resoldrem millor de forma conjunta i sumant esforços.

Volem destacar, també, un altre fet rellevant que permet seguir consolidant i donant continuïtat a la nostra visió institucional: l’alt nivell de compromís i solidaritat de l’equip de professionals contribuint a l’equilibri pressupostari de la institució, assegurant el manteniment de la qualitat assistencial. Un any més s’han assolit acords interns per poder superar de forma conjunta les dificultats econòmiques com a conseqüència de la reducció aquests darrers anys del concert amb el CatSalut.

Confiem que la Memòria 2013 amb el recull dels fets més rellevants de l’any sigui del teu interès i restem oberts als vostres comentaris per tal de millorar la nostra activitat diària.

Endavant!

Dr. Pere Benito, President Carles Descalzi, Gerent

© Sant Pere Claver 2014  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com