logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria
2012

Servei de Cardiologia i Neurofisiologia Clínica

Des de fa 20 anys, el Servei de Proves Complementàries de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària s'ha compromès amb la realització d’Electromiografies, Proves d'Esforç (Ergos), Holters, i Campimetries de forma eficaç, ràpida i de qualitat.

Aquestes unitats diagnòstiques han anat creixent de forma lineal, i han experimentat un important creixement tan pel que fa al nombre de malalts explorats com pel nombre de metges i aparells tècnics que disposem.

Recentment, hem anat incorporant noves tecnologies digitals i informàtiques en els seus equipaments per tal d'adaptar-se a les noves demandes i oferir el màxim rendiment clínic en l'exploració realitzada. A més, gràcies a aquesta inversió en equipaments, les llistes d'espera s'han reduït i el servei funciona de forma més automatitzada i àgil.

Cal destacar que fruit als avenços tecnològics els resultats de les proves s’envien diàriament en suport digitalitzat als metges de capçalera que les havien sol·licitat. També gràcies a la tecnologia actual d'aquests serveis, en molt casos, els pacients poden ser explorats en la seva àrea bàsica o en l'hospital de referència, evitant d'aquesta manera, desplaçaments innecessaris.

Fets destacats

El servei en xifres

Durant el 2012, el Servei de Proves ha realitzat: 14044 Electromiogrames, 2232 Holters i 1874 Ergometries. Consulta la gràfica anual del servei i l'evolució interanual.

© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com