logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria
2012

Servei d'Al·lèrgia

El Servei d'Al·lèrgia, compta amb 30 anys d'història en la seva etapa moderna, es caracteritza per oferir al Servei Català de la Salut un servei de qualitat assistencial on prima l'atenció personalitzada del pacient i el tracte humà, basat en el compliment dels valors que té des de fa 60 anys Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, entitat sense ànim de lucre.

La nostra raó de ser es basa en oferir als nostres pacients un bon servei així com intentar millorar la seva qualitat de vida. El perfil d'usuaris que atenem són: Pacients amb patologia respiratòria, pacients amb patologia cutània (urticària, angiedema) o sistèmica (anafilaxi) i pacients amb patologia exclusivament cutània (al·lèrgia de contacte).

El servei tracta totes les patologies al·lergològiques que no requereixen UVI, mantenint la seva llarga tradició docent i d'educació en salut a la ciutadania. La nostra raó de ser es basa en oferir als nostres pacients un bon servei així com intentar millorar la seva qualitat de vida.

Actualment gestionem

Atenem pacients

Pacients que presenten símptomes compatibles amb:

Fets destacats del Servei d'Al·lèrgia

El servei en xifres

Activitat científica del Servei

Docència i divulgació de l'equip d'al·lèrgia:

Presentacions a congressos

Comunicacions orals i presència a comitès científics:

"Estudio sobre la prevalencia de sensibilización polínica en niños menores de 5 años de edad que acuden a consultas de alergia de Cataluña" XXXVI Congreso de la Sociedad Española de Inmunologia clínica y Alergologia Pediàtrica. Cadiz

Treballs i estudis

Estudi sobre la prevalença de sensibilització pol·línica en nens menors de 5 anys d'edat que acudeixen a les consultes d'al·lèrgia de Cataluña” Anys 2011- 2012

Estudio retrospectivo de la valoración de la Seguridad de Clustoid ®. Departamento médico Inmunotek S.L 2012-2013

Contacte

C. Vila i Vilà, 16
08004 Barcelona
Programació de visites
Tel. 93 442 39 02
Dilluns a divendres de 8h a 16h
Atenció telefònica assistencial
Tel. 93 324 88 92
Dilluns a divendres de 12.30h a 13.30h
alergia@fhspereclaver.org

Disposem d'un servei d'atenció telefònica 93 324 88 92 operatiu de dilluns, dimarts i divendres de 9h a 13.30h, i dimarts i dijous de 15.30h a 19h.

Enllaços d'interès


© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com