Logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria
2011

Proves complementàries

El Servei de Proves Complementàries de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària treballa des de fa més de 25 anys en la realització d’Electromiografies, Proves d’Esforç (Ergos) i Holters de forma eficaç, ràpida i de qualitat.

Fets destacats

  • Actualment el servei està integrat per 6 metges i 2 auxiliars d'infermeria.
  • Recentment el servei ha incorporat noves tecnologies digitals i informàtiques en els seus equipaments per tal d'adaptar-se a les noves demandes i oferir el màxim rendiment clínic en l'exploració realitzada. Aquesta inversió en equipaments ha permès reduir les llistes d'espera fent que el servei funcioni de forma més automatitzada i àgil.
  • Cal destacar que, fruit dels avenços tecnològics els resultats de les proves són enviats diàriament en suport informàtic als metges de capçalera que els havien sol·licitat. També gràcies a la tecnologia actual d'aquests serveis en molt casos els pacients poden ser explorats en la seva àrea bàsica o en l’hospital de referència, evitant d'aquesta manera, desplaçaments innecessaris.

El servei en xifres

Aquestes unitats diagnòstiques han anat creixent de forma lineal i han experimentat un important creixement tant pel que fa al nombre de malalts explorats com pel nombre de metges i aparells tècnics que disposen. Durant el 2011, el Servei de Proves ha realitzat 13.336 Electromiogrames, 2223 Holters i 1.822 Ergometries. Consulta la gràfica anual del servei i l'evolució interanual.

Per a més informació, consulta l'apartat de preguntes freqüents de la nostra web.


© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com