Logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria
2011

Fets rellevants 2011

1. Assoliment del Pla Estratègic
El Pla Estratègic 2008-11 arriba a la seva fi, amb un nivell d'assoliment significatiu. Durant aquests 4 anys s'han assolit un 85% de les més de 200 accions, estructurades en 13 línies estratègiques que s'havien traçat el 2008.

2. Nou equipament
Entra en funcionament la Residència Tres Pins per a discapacitats intel·lectuals amb trastorn de conducta. La residència, amb 27 places, té previst obrir durant el 2012 un centre de dia pel mateix col·lectiu. Amb aquest nou recurs la institució fa un pas endavant en l'atenció a persones amb discapacitat i en els recursos residencials.

3. Neix la Fundació Serveis Socials
La Fundació impulsa i participa en el Patronat de la nova fundació Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials i s’estructura el Grup Sant Pere Claver, integrat per la fundació sanitària la Fundació Tutelar i la recent creada (2011) fundació de Serveis Socials.

4. L'Institut Docent es consolida
L'Institut Docent de Sant Pere Claver realitza un total de 9 activitats (jornades, seminaris, cursos, tallers, congressos) amb nombre total de 780 assistents.

5. La Responsabilitat Social nova aposta
En l'àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa la institució ha realitzat una primera auditoria ambiental amb l'objectiu de conèixer la situació actual del nostre impacte ambiental i poder desplegar una pla d'accions de millora que permetin acreditar, els propers anys, la fundació segons els estàndards de l'EMAS.

6. Sant Pere als social media
La institució consolida la seva presència a les xarxes socials (Facebook, Twitter , Linkedin i Youtube) superant, en total, més de 1420 seguidors des de finals de 2010.


© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com