Logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria
2011

Clínica Dental

La Clínica Dental de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària es va crear l'any 1998 amb l'objectiu de donar cobertura odontològica als veïns/es del barri del Poble Sec. El compromís dels nostres professionals a la Clínica Dental busca oferir un bon servei en funció de les seves necessites odontològiques.

Els nostres valors es caracteritzen per la professionalitat, una atenció personalitzada de proximitat i amb una vessant social que prioritza la qualitat i el benestar bucodental dels nostres pacients.

La Clínica en xifres

El volum assistencial de la Clínica Dental durant el 2011 ha estat de 4.096 visites i 1.865 pacients. Consulta les gràfiques 2011 i l'evolució global de la Clínica Dental.

Els nostres tractaments

Cirurgia i implants

Els implants dentals són una bona solució estètica i molt confortable per substituir una o vàries dents que falten i evitar una sobrecàrrega de la resta de dents o molars i seguir mastegant sense problemes.

Pròtesis

Són les fundes que ajuden a protegir la corona dental i reforçar l'estructura de la dent i restauren la forma, el color o la mida original.

Estètica i ortodòncia

Gràcies als progressos de l'odontologia estètica la Clínica treballa per millorar el teu somriure amb tractaments ràpids, completament indolors i amb un cost molt assequible.

Atenció Odontològica al Discapacitat i a l'Immigrant

La Clínica Dental consolida tant el servei d'Atenció Odontològica al Discapacitat (AOD) com el servei d'Atenció Odontològica a l'Immigrant (AOI).

Fets destacats

Enllaços d'interès

Contacte de la Clínica Dental

C. Vila i Vilà 16, 08004 Barcelona.
Tel: 93 443 12 00
Fax: 93 329 76 36
info@spcsalut.org
Troba'ns


© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com