Konsulta'm

T'escoltem!

El Konsulta'm és un servei de suport psicològic atès per a professionals de la salut mental. Actualment a Barcelona hi ha dos serveis: el Konsulta'm (per a joves, adolescents, famílies i professionals) i el Konsulta'm +22 (per a adults i professionals). El Grup Sant Pere Claver és pioner en la implementació d'aquests serveis al districte de Sants-Montjuïc.

El Konsulta’m adolescent/joves s'estén per tota la ciutat de Barcelona formant part del Pla de salut mental de Barcelona 2016 – 2022 de l’Ajuntament de Barcelona, el Konsulta’m + 22 hi ha la previsió de que estigui present a tota la ciutat properament. Si vols consultar quin és el servei més proper al teu domicili, consulta el mapa ↓.

Anònim Gratuït A tots els districtes de la ciutat Sense cita prèvia
   

Konsulta'm per a joves i adolescents ↓

Adolescents i joves d'entre 12 i 22 anys que necessiten o busquen una resposta especialitzada, àgil i immediata al seu malestar o en situacions de patiment emocional. Famílies d’adolescents i joves que requereixen o necessiten una orientació i un suport especialitzat respecte a les relacions amb l’adolescent. Professionals que treballen amb grups d’adolescents i/o joves (monitors/ores d'esplais, professorat, centres oberts, personal d'equipaments municipals, etc.) i que necessiten un assessorament i suport sobre casos o situacions concretes que es poden trobar durant l'exercici de la seva tasca professional diària amb aquesta població.

 • Consulta els punts d’atenció català →
 • Consulta els punts d’atenció castellà →
 • ↑ Tancar ↑

  Konsulta'm per majors de 22 anys ↓

  Konsulta'm +22 és un servei de suport psicològic gratuït dirigit a la població més gran de 22 anys de la ciutat de Barcelona. El servei també assessora en temes de salut mental professionals que treballen des del teixit comunitari. A cadascun d'aquests espais s'ofereixen diversos tipus d'atenció: suport, detecció, orientació, acompanyament i derivació, si escau.

 • Consulta els punts d’atenció català →
 • Consulta els punts d’atenció castellà →
 • ↑ Tancar ↑

   
  Contacta-hi!
  Truca o vine’ns a veure!
  Espais Konsulta'm

  Espai Química Joves
  C. Química, 8 [Veure mapa]
  Telèfon: 661 708 941 | konsultam@pereclaver.org
  Horari: dimecres, de 15h a 19h

  Centre Cívic el Sortidor
  Pl. del Sortidor, 12 [Veure mapa]
  Telèfon: 687 323 789 | konsultam@pereclaver.org
  Horari: dimecres, de 15h a 19h

  Espai Konsulta’m +22

  Casa del Mig - Parc de l'Espanya Industrial
  C. Muntadas, 5 [Veure mapa]
  Telèfon: 662 927 053 | konsultam22.santsmontjuic@pereclaver.org
  Horari: dimecres, de 10h a 12h i de 16.30h a 18.30h

     

  Enllaços d'interès

   

  Entrevistes a Isabel Subirana, psicòloga i tècnica i Cristina Martí, treballadora i educadora social; professionals del Konsulta'm +22 que gestiona el Grup Sant Pere Claver:

 • Sants 3 Ràdio.(Minut 18) →
 • Ona de Sants →