Logo Sant Pere Claver - Fundació Sanitària

Memòria
2012


Servei d'Odontologia

La Clínica Dental privada de Sant Pere Claver es va crear l'any 1998 amb l'objectiu de donar cobertura odontològica als veïns/es del barri del Poble Sec.

Durant el 2012, la clínica ha experimentat una profunda transformació que ha permès modernitzar, renovar i ampliar les nostres instal·lacions i oferir, als nostres pacients, un millor servei. El nou espai ofereix 65m2; tres sales de visita, una sala d'ortopantomògraf (Raig X) i un laboratori científic.

El nostre servei ha desenvolupat, a partir de mètodes i tècniques cada vegada més avançats, un servei odontològic integral que es caracteritza per la vessant social.

Fets destacats del servei


© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com

Warning: include_once(analyticstracking.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ftpspc/spcsalut.org/memoria2011/top_bottom_mem12_b.php on line 119

Warning: include_once(): Failed opening 'analyticstracking.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/ftpspc/spcsalut.org/memoria2011/top_bottom_mem12_b.php on line 119